HTML

Halál a MÁV-ra!

Magyar Államvasutak. Az utolsó (előtti) mammut. Ha sokáig dobáljuk, egyszer csak megdöglik. Mert megérdemli, meg mert mi is megérdemlünk egy normális vasutat. Vagy többet.

Rovatok

Friss topikok

Utolsó kommentek

Linkblog

Archívum

Hogyha elindul a vonat.

2006.11.26. 15:34 halalamavra

Szeretném leszögezni, hogy imádom a vasutat. Egy dolgot utálok benne, hogy Magyarországon ez sem működik rendesen. Egyrészt mert állami, másrészt mert mammut. Szerintem.

Ebben a blogban, az átlaguser, magyarul az utas öntheti rá dühét, haragját, nemtetszését a mi kis vasúttársaságunkra. Azért konstruktív bejegyzéseket is szívesen vennék, hogy mi az, ami esetleg működik ennél a romhalmaznál. Meg persze pozitív példákat, csak hogy lássuk, hogyan is tudna ez jól működni. Pozitív példákat északról, nyugatról (majdnemnyugat GYSEV tájáról... ha van) vagy akár keletről (mert lassan a CFR is beelőzhet).

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://halalamavra.blog.hu/api/trackback/id/tr3419226

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása