HTML

Halál a MÁV-ra!

Magyar Államvasutak. Az utolsó (előtti) mammut. Ha sokáig dobáljuk, egyszer csak megdöglik. Mert megérdemli, meg mert mi is megérdemlünk egy normális vasutat. Vagy többet.

Rovatok

Friss topikok

Utolsó kommentek

Linkblog

Archívum

Lost in fog

2006.11.29. 23:52 halalamavra

Attól tartok, ma elveszett egy egész szerelvény valahol Szolnok és Cegléd között... A 8:04-es 2517-es zámú szerelvény egyszerűen nem érkezett meg. Néhányan tudni vélik, hogy a vonat elindult Szolnokról, de Albertirsa, Pilis magasságában már nem tudott róla senki. Bár alig volt a látótávolság több 100-150 méternél, a hatalmas köd miatt, ez igaz. Biztos egy kereszteződésnél rosszfele fordult, és meg sem állt Bukarest Nyugatiig. Disszidáltak, na, van ilyen.
Ellenbende volt legalább egy 8:34-es ami Szentesről jött, és nem késet többet 20 percnél.
Meg volt egy 8:40-es Monorról induló, de az nem tudott elindulni mert a vonatvezetője az elveszett 8:04-essel érkezett volna. így tehát maradt a szentesi gyorsított (fullon, persze), villany (v43) és dízel (m41) kombóval. Felsővezetékszakadás? Mozdonyhiba? Ki tudja?

A nagyszerű hangosbemondós bakterember az állomáson, ki tudja mi a hivatalos megnevezése, de remélem neki ez a legnagyobb tisztség amit valaha az életben elér, a jogosnak tűnő kérésre, miszerint mondja már be a várakozó közönségnek, hogy mennyi ideig álljon a peronon, vagy menjen má' be az egyel melegebb váróba, oszt fogyasszék egy kávét vagy egy rövidet a nagy ijedelemre, csak annyit mondott, hogy ő azt nem meri. Most erre mit mondjak, hogy ne moderáljam ki magam?
Nem mert még bemondani egy áthaladó IC-t, egy átrobogó kamionos-szerelvényt, és a beérkező monori helyit. Nagy élmény volt mindnél a semmiből, a ködből előbukkanó mozdonypilácsok és a hangos, váratlan tülkölések. Innen is gratulálunk neki.

Már csak habként a tortán említeném meg, hogy visszafele a 20:25-ös megint ugyanúgy jött/nem jött, mint tegnap. Pedig estére már nem is volt köd.

Azért én végül csak megszeretném tudni, mi lett a 2517-essel 2006.11.29-én.

Szólj hozzá!

Címkék: máv meri vonat köd elveszett flasback járat markában

A bejegyzés trackback címe:

https://halalamavra.blog.hu/api/trackback/id/tr3120105

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása