HTML

Halál a MÁV-ra!

Magyar Államvasutak. Az utolsó (előtti) mammut. Ha sokáig dobáljuk, egyszer csak megdöglik. Mert megérdemli, meg mert mi is megérdemlünk egy normális vasutat. Vagy többet.

Rovatok

Friss topikok

Utolsó kommentek

Linkblog

Archívum

Köd van, na

2006.11.28. 22:41 halalamavra

Így hát biztosan sokkal-sokkal lasabban kelll menni. Ezért a 32 perc késés Szolnoktól Bp-ig, egészen biztosan teljesen normálisnak tekinthető.

Ez úgy működik, hogy ilyenkor ugyanaz a vonat megy vissza, ami beérkezik a Nyugatiba. Beér óra-ötvenkor visszaindul 35 perc múlva, óra-huszonötkor. Ez mondjuk tök logikus, de. De ha a beérkező szerelvény késik, akkor ugye nem nagyon lehet tartani a visszaindulás tervezett időpontját. 32 perc késés pont arra jó, hogy még a Budapestre érkezők seggmeleg ülésébe tudok helyet foglalni. Másra sem. Takarítás nuku, vonatkerékvégigütögetés nuku, ha valami elromlott (egy ajtó, világítás, akármi) akkor a gyorsjavítás (tényleg, egyátalán van ilyen ?!) nuku, és az is vicces lehet, ha mondjuk vki elalszik és nem ébred fel amikor végállomásra ér, ezért visszamegy ugyanoda, ahonnan jön... de ez már tényleg fatazmagória. Oké, huszonöt helyett harminckettőkor indult a gép, de ez azért kivételes alkalom volt. Ja... merthogy ez nem egyszeri eset... ha-ha-ha... ez elég gyakori, és sajnos nem rendszeres. (ha az volna, akkor lehetne vele számolni, hogy ne rohanjon má' feleslegesen az ember) Biztos a köd miatt volt. Szinte biztos.

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: máv köd késés redszertelen

A bejegyzés trackback címe:

https://halalamavra.blog.hu/api/trackback/id/tr1319855

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: www.webhirad.com 2019.01.19. 19:28:24

Bayer Zsolt gyilkolni akar - Örülünk, Vincent?

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása